Spieren voor Spieren | benefietactie

Op 25 oktober 2014 heeft Spieren voor Spieren een evenement neergezet genaamd ‘Wintertijd Challenge’. Door het hele land werden sportieve evenementen georganiseerd om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen spierziekten. Ook Appart Media heeft een bijdrage geleverd aan Spieren voor Spieren.

Om mee te doen aan de 'Wintertijd Challenge' heeft Appart Media een eigen evenement met een superhelden thema georganiseerd bij Basisschool de Triolier in Reuver. Voorafgaand is , in samenwerking met Commit Freerunning en Cinecult, een video gemaakt om het evenement te promoten.

Op de dag zelf werd een ware superheldenshow gepresenteerd en was er voor de jongeren de mogelijkheid om zich digitaal te laten omtoveren tot superhelden. Daarna was er voor de oudere doelgroep de mogelijkheid om in Sporthal de Schans een bijdrage te leveren aan het Bubble Soccer Toernooi, waarvoor Appart Media de poster en flyer heeft ontworpen.

De volledige opbrengsten zijn gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren en met het evenement heeft Appart Media duidelijk gemaakt dat iedereen, groot of klein, een echte superheld kan zijn.

 

TOP