Service voor Bedrijven | cartoons

Service voor Bedrijven is een persoonlijk schoonmaakbedrijf waar kwaliteitsbewaking, open communicatie en het ontzorgen van hun cliënten hoog in het vaandel staan. Dit gevoel kwam ook direct bij ons over toen we het team van Service voor Bedrijven hebben mogen ontmoeten. Maar hoe draag je dit gevoel over zonder dat je de kans krijgt om iemand te ontmoeten? 

Juist, Cartoons! Wij hebben een drietal cartoons mogen ontwikkelen voor Service voor Bedrijven, ieder met zijn eigen specialiteit. Sergio, Angelique en Thea waren meteen enthousiast over hun alter-ego. Op de nieuwe website van Service voor Bedrijven zijn ze dan ook niet te missen. 

Aan de hand van het social media plan wat wij voor hen hebben mogen ontwikkelen is ook naar voren gekomen om deze cartoons in te zetten op verschillende social media kanalen. Service voor Bedrijven onderscheidt zich nu op een unieke manier van andere schoonmaakbedrijven. De reacties op hun alter-ego's blijven sinds de lancering dan ook regelmatig binnenstromen! 

 

TOP