PORTFOLIO


jOnG MKB Limburg | event fotoreportage

JOnG MKB Limburg hield haar themadag bij het vernieuwde museum Continium te Kerkrade. Appart Media was aanwezig om de bijeenkomst wederom vast te leggen aan de hand van een fotoreportage. 

 

Domifence | webdesign

Binnen het totaalconcept van Domifence is een website natuurlijk niet weg te denken. Bekijk hier wat we nog meer voor Domifence hebben betekend. Het doel van deze website is het activeren van de bezoeker, zowel op het gebied van kennis en informatie van het product als de mogelijkheden van het diensten aanbod. Daarnaast hebben wij de pagina’s zo ontworpen dat deze nog beter aansluiting vonden op de Google Advertentie Campagnes die wij in samenwerking met Domifence hebben opgezet. 

 

Office Helden | jubileumstrip

Office Helden bestaat alweer 5 jaar! Voor dit jubileum en vooral speciale gelegenheid, heeft Appart Media een stripverhaal getekend dat het hele verhaal van Office Helden uitlegt. Achter elke onderneming en dus ook ondernemer zit een verhaal van passie en enthousiasme, in samenwerking met Office Helden is het ons gelukt om dit vast te leggen in een leuke illustratie die hier volledig te lezen en te bekijken is. 

 

Office Helden | sinterklaas- en kerstkaart

Voor leuke gelegenheden maken wij graag iets unieks en persoonlijks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een relatiegeschenk in de vorm van een kerstkaart. Voor de klanten van Office Helden hebben wij voor de feestdagen kaarten vormgegeven die aansluiten op haar nieuwe huisstijl. Fris, dynamisch en creatief. Dit zijn de kernwaarden van haar huisstijl en deze zijn niet te missen in de illustraties. 

 


Scentz | interieur fotografie

Voor de luxe parfumzaak Scentz uit Roermond hebben wij de interieur fotografie mogen verzorgen. Laat je inspireren door de mooie locatie en het geweldige aanbod. Ons doel: Het aanbod van de zaak op een sfeervolle vastleggen en zo nieuwsgierigheid wekken.

 

Viecurieus | webshop

Het bestuur van de personeelsvereniging Viecuri (Viecurieus), stelde ons de vraag of wij een innovatief product konden leveren waarin de personeelsleden alles konden vinden binnen de personeelsvereniging (PV). Op basis van deze vraag heeft Appart Media een webshop ontwikkeld waarin alle informatie rondom de PV, de events en leuke acties onder één dak te vinden zijn. De events kunnen zelfs direct betaald worden waardoor het bestuur direct inzicht heeft over het aantal aanmeldingen en de belangstelling voor elk event.

 

Loek Natuurlijk | lente fotografie

Na de zeer geslaagde Kerst presentatie bij Loek Natuurlijk, de bloemenzaak in Reuver, was het tijd voor de start van het nieuwe seizoen. Alles in de zaak straalt de Lente uit en dit werd door ons op de foto gezet. De foto’s en de reacties hierop, zijn te zien op de Facebook pagina van Loek Natuurlijk.

 

 

Loek Natuurlijk | rouwbloemwerk fotografie

Loek Natuurlijk verdiept zich volledig in zijn klanten. Hierdoor ontstaan er telkens weer mooie en unieke bloemsierwerken. Deze zijn vaak voor momenten met een lach, maar ook voor momenten met een traan. Voor de momenten met een traan zorgt Loek Natuurlijk ook voor een passend stuk dat de persoon in kwestie omschrijft en afbeeldt. Om zijn kunst en aanbod hierin te laten zien, stelde hij ons de vraag om een aantal passende foto’s te maken van zijn rouwbloemwerk. Hiernaast zien jullie het resultaat. 

 


BS Morgen | event fotoreportage

Voor de BS Morgen Experience is Appart Media actief geweest met het maken van de fotoreportage. BS Morgen zet zich in om ondernemers met elkaar te verbinden, te versterken en zo te laten groeien samen. Natuurlijk begint dit allemaal met heel veel zaaien, bijhouden en vervolgens oogsten. Dit keer speelde het event zich af bij de vakgarage: Gommans en de Wit. Van reparatie tot leasing, hun specialisme gaat ver en dit is ook te zien aan hun klantenbestand. De foto’s geven een mooie indruk van dit event, waarin er altijd inhoudelijk veel verteld wordt over het bedrijf in combinatie met netwerken en een hapje en een drankje.

 

 

Appart Media | kerstkaart 2015

Om onze Appart Family wederom te bedanken voor een mooi jaar, maakte wij een interactieve kerstkaart, gevuld met een mooi verhaal, illustraties en een bijpassende video (Bekijk hem hier) die door iedereen bekeken kon worden. Wij hebben ons bij het maken van de kaart vooral laten inspireren door de fijne kerstsfeer die vooral in Amerika te proeven is. Aan de reacties van onze Family te horen was dit aardig gelukt.

 

 

Appart Me | de community van Appart Media

Wanneer heb je een relatie met iemand? En hoe komt een relatie tot stand? Dat hebben wij hier bij Appart Media toch wel heel nauwkeurig onderzocht. De conclusie, die is te zien in ons platform genaamd Appart Me, waarin App en Art het gezicht zijn voor onze relaties. En die relaties, die zien wij als familie. Zo ontstond de Appart Family. Een groep gepassioneerde ondernemers, docenten en kunstenaars die wij verbinden in dit platform. Zo komen ze meer van elkaar te weten en wordt de stap dat ze iets voor elkaar kunnen betekenen verkleind. Deze leden zijn allemaal, één voor één te zien zijn op ons platform en in de Appart Me krant.

 

 

Thijssen Emans | 360 graden fotografie

Het sloopbedrijf Thijssen Emans staat bekend om het vele werk dat ze dagelijks verzetten. Dit vele en grove werk wordt verzet door hun mankrachten maar ook door hun wagenpark. Thijssen Emans heeft ons gevraagd om dit wagenpark vooral op een nieuwe en informatieve manier uit te beelden. Om dit zo effectief mogelijk te doen, hebben wij een 360 garden foto gemaakt. In deze foto zie je zowel een gedeelte van het Thijssen Emans terrein als het volledige wagenpark dat ze dagelijks tot hun beschikking hebben. Wil je nog meer foto's zien in de virtuele wereld? Klik dan op de i aangegeven in de foto. Door hier op te klikken kun je ook andere foto's bekijken.  Bekijk de 360 graden foto op http://appart-media.nl/thijssenemans/ of klik op onderstaande knop.

 

 


Quality Food Marktzicht | menuborden design

Cafetaria Marktzicht hebben wij in 2014/2015 een volledige make-over gegeven op het gebied van geanimeerde menu-borden en productpresentatie. Hierin hebben wij onze eigen foto's gecombineerd met de schoonheid van interactieve beelden. Doordat dit een succes werd in de zaak en er steeds meer mensen de gepresenteerde producten wilde afnemen, hebben ze ons wederom gevraagd om ook de andere (hamburger) menu-borden te voorzien van informatie, beeld maar vooral ook een luchtige stijl. Om je vingers bij af te likken!

 

Milieu Techniek Reuver | webdesign

Thijssen Emans is een dochteronderneming gestart die zich volledig richt op het saneren van Asbest: Milieu Techniek Reuver. Om goed van start te gaan met dit nieuwe bedrijf, hebben ze ons benadert en hebben wij een professionele website ontwikkeld die antwoord geeft op de vele vragen rondom het saneren van asbest. De website zal onderdeel uitmaken bij het winnen van vertrouwen en open en duidelijk communiceren is hierin dus erg belangrijk. Op de website tref je veel informatie over asbest in het algemeen en hebben wij aandacht besteed aan handige; 'Wist je datjes'. Neem een kijkje door hier te klikken. 

 

MKB Limburg | event fotoreportage

Het jaar 2016 startte goed, zeker als je bij de nieuwjaarsborrel van het MKB-Limburg aanwezig was in de Maaspoort te Venlo. De burgemeester van Venlo sprak zijn visie uit en ook was de oprichter van de Correspondent aanwezig om een toespraak te houden over de media anno nu. Daarbij werd er natuurlijk gezorgd voor een lekker hapje en een drankje en was er genoeg ruimte om te netwerken. Van dit hele event hebben wij een fotorapportage gemaakt die hiernaast te zien is. Ben je geïnteresseerd in andere events van MKB Limburg? Klik dan hier

 

 

Loek Natuurlijk | kerstcampagne op Facebook

In de aanloop naar de kerst van 2015 had Loek Natuurlijk zijn hele winkel omgetoverd naar een kerstwinkel, van sfeer tot bloemen, tot producten. Om de regio bekend te maken met de kerstwinkel en ze te stimuleren om eens een kijkje te komen nemen heeft Appart Media de kerstcampagne verzorgd voor op Facebook. Appart Media heeft hiervoor de fotografie verzorgt om vervolgens de omgetoverde kerstwinkel van Loek Natuurlijk te promoten via zijn Facebook campagne. Het resultaat? Een ontzettend succesvolle campagne met een groot bereik, veel interactiviteit en het belangrijkste: veel bezoekers over de vloer bij Loek Natuurlijk!

 

 


Van Pas | totaalconcept

In het kader van een steentje bijdragen aan de gemeente Roermond, hebben wij als Appart Media onze tijd en energie gestoken in het bijles project van Aijiththan Loganathan en Mourad Doudouh van: Van Pas. Deze twee heren komen namelijk goed van pas als het gaat om extra bijles tijdens het middelbaar onderwijs. Heb je moeite met Nederlands of Wiskunde of kun je nog wat extra oefentoetsen gebruiken om je kennis bij te spijkeren? Van Pas is daar de juiste partij voor. Wij hebben onder andere het logo, huisstijl en de flyers ontworpen en zijn ook verantwoordelijk voor de website die zo is ingericht dat de doelgroep zich begrepen voelt en de vragen kunnen stellen die ze hebben.

Philharmonisch Gezelschap | PR campagne nieuwjaarsconcert

In het kader van een steentje bijdragen aan de gemeente Beesel, hebben wij als Appart Media het plaatselijke Philharmonisch Gezelschap gesponsord. Deze sponsoring kwam in de vorm van een PR campagne. Omdat het Nieuwjaarsconcert van 2016 voor de deur stond, hebben wij de posters, banners, tickets en het programmaboekje ontworpen. Geheel in de nieuwe stijl die aansluit op hun nieuwe visie voor de komende jaren; dynamische, vernieuwend en voor jong- en oud. Ook hebben wij tijdens dit event foto's gemaakt van de artiesten en het orkest.

De Groene Vogel | pr campagne duurzaamheidsmarkt

De Groene Vogel, een initiatief van de gemeente Beesel, wil woningbezitters in de gemeente Beesel compleet ontzorgen. Dit doen ze door advies te geven op het gebied van energie- en geldbesparing. Het concept van een duurzaamheidmarkt was er, maar de uitwerking ervan ontbrak nog. Appart Media heeft de gehele marketing en communicatie voor De Groene Vogel verzorgd, geheel in het  teken van hun Duurzaamheidsmarkt.

Bekijk voor meer informatie en besparingsmogelijkheden de website.

De Groene Vogel | social media strategie

Op 29 november 2015 vond de Duurzaamheidsmarkt in Reuver plaats. Geïnteresseerden konden zich gratis laten informeren over de laatste energie besparingsmogelijkheden. Het was natuurlijk wel belangrijk dat mensen in de gemeente Beesel ook wisten dat de Duurzaamheidsmarkt zou plaatsvinden. 

Appart Media heeft de weken voor het evenement een social media campagne gecreëerd en gelanceerd. Met wekelijkse bespaartips gaven we de mensen al interessante informatie en kondigden we meteen de Duurzaamheidsmarkt aan. Hierdoor creëerden we een groot organisch bereik. Daarnaast werd een Facebook bericht geboost binnen de Gemeente Beesel waarin de Duurzaamheidsmarkt bekend werd gemaakt. Dit leverde ons een hoog betaald bereik op binnen de gemeente, waardoor de Duurzaamheidsmarkt veel exposure kreeg. 

Uiteindelijk zijn er die dag meer dan 250 geïnteresseerden langs gekomen om zich te laten informeren!


Sport en Rekreatie | webshop

Sport en Rekreatie Reuver is één van Nederlands meest toonaangevende leveranciers van tennis- en sportartikelen. Met ruim 30 jaar ervaring is Sport en Rekreatie een vertrouwde naam geworden met een goede reputatie. Naast het leveren van diverse sportartikelen als netten, doelen en ballen, kan Sport en Rekreatie de materialen op locatie monteren en plaatsen. Om haar artikelen naast offline ook online aan te bieden, koos Sport en Rekreatie ervoor om een webshop op te zetten. Helaas voldeed deze webshop na 5 jaar niet meer aan de verwachtingen, wat natuurlijk erg zonde is in het elektronische tijdperk van nu! Gertie en Rob besloten contact met ons op te nemen, om zo een webshop te realiseren die niet alleen gebruiksvriendelijk is maar ook representatief voor het bedrijf.

De nieuwe webshop is volledig responsive en ook nog eens visueel aantrekkelijk! Bekijk de webshop nu hier.

Open Coffee Parkstad | webdesign

Open Coffee Parkstad gelooft in de kracht van netwerken en samenwerken. Daarom bieden Mike enMike met het organiseren van netwerkbijeenkomsten iedereen de mogelijkheid om hun netwerk op een leuke manier uit te breiden. Toch had Open Coffee Parkstad voorheen nog geen echte eigen identiteit. Doordat alles via LinkedIn georganiseerd werd was er voor bezoekers geen overzicht van leden en andere bezoekers.

Om voor Open Coffee Parkstad affiniteit en een eigen identiteit te realiseren, was het creëren van een eigen website nodig. Dit hebben wij verzorgd, waarbij we de unieke mogelijkheid hadden om Open Coffee Parkstad te presenteren in het Roda JC stadion in Kerkrade.

Bekijk de compleet nieuwe website nu hier.

Antrist Advies | webdesign

Antrist Advies is een eigentijds bedrijfsconcept, opgezet door Gerard Umans, dat naadloos aansluit bij zijn jarenlange ervaring in netwerkmarketing, accountancy en vastgoed. Antrist helpt bedrijven met het in kaart brengen van verbeterpunten en het realiseren van ambities. Bij een bedrijf als Antrist dat helpt met het versterken van bedrijven, hoort een overzichtelijke en krachtige website. Helaas was dit niet het geval toen wij voor het eerst kennis maakten met Gerard en zijn bedrijf Antrist Advies. Om Antrist de online uitstraling te geven die het verdient, ontwikkelden wij een geheel nieuwe website. Zo hebben wij een visueel aantrekkelijke, overzichtelijke en krachtige website gerealiseerd.

Bekijk de website nu snel hier.

De Groene Vogel | testimonial video

De Groene Vogel richt zich op de verduurzaming van gemeentes. Ze zijn in 2012 begonnen vanuit de gemeente Beesel om de inwoners bewust te over hun energieverbruik. Zo worden er in de tussentijd woning-analyses gemaakt, de isolatie verbeterd en zonnepanelen geplaatst op diverse locaties. In deze video kunt u de reactie bekijken van de inwoners die geloven in dit concept. Het duurzaamheidsconcept van De Groene Vogel.


De Groene Vogel Duurzaamheidsmarkt | promotievideo

Tijdens de Duurzaamheidsmarkt van De Groene Vogel kunnen geïnteresseerden zich gratis laten informeren over de laatste energie besparingsmogelijkheden. Als iemand niet goed weet hoe die moet beginnen met energie besparen, dan geven de getrainde energiecoaches advies en antwoord op alle vragen.  

Daarnaast staan tijdens de Duurzaamheidsmarkt lokale en regionale bedrijven voor iedereen klaar om uitleg te geven over de laatste mogelijkheden en technieken!

 Appart Media mocht op 29 november 2015 de gehele Duurzaamheidsmarkt vastleggen. Een promotievideo is het resultaat!

 

Hazard Care Coatings | totaalconcept

We begonnen met alleen een naam en een product: Hazard Care Coatings. Een nieuw ontwikkelde coatingserie die speciaal gericht is op hygiëne, veiligheid en bescherming.

Hazard Care Coatings moest een eigen identiteit, karakter en uitstraling krijgen.

Appart Media heeft voor Hazard Care Coatings de identiteit bedacht, strategie bepaald en uitgezet, en ook de bijbehorende uitingen gecreëerd. Zo ontstond: Hazard Care Coatings: ongevaarlijk sterk. Een verf die power, duurzaamheid en bescherming uitstraalt! 

Voor meer informatie over Hazard Care Coatings, bekijk de website.

 

inStijl | huisstijl

Voor de damesmodezaak: inStijl hebben wij een make-over gerealiseerd. Wij maakte het woordmerk, de huisstijl en ook de cadeaubon hebben wij in een nieuw jasje gestoken! Hiermee kan Virgal Rietra, de eigenaar van deze leuke zaak, weer volop promotie maken. 

Domifence | totaalconcept

Domifence, het klinkt alsof deze naam al jaren meedraait. Maar het verhaal ligt nét iets anders.

Appart Media werd gevraagd om een volledige identiteit te creëren voor een nieuw bedrijf dat schanskorven en betonschuttingen levert en plaatst. Na een intensieve brainstorm ontstond: Domifence, fan van uw huis!

Vervolgens heeft Appart Media de volledige stijl gecreëerd waardoor Domifence in een paar weken tijd van een bedrijf zonder naam en identiteit, op een vakbeurs stond als een bedrijf met naam en identiteit! Alsof Domifence al jaren bestaat. Ook de website mag hier niet bij ontbreken. Meer informatie over de website is hier.


Ons Huis | interieur fotografie

Appart Media mocht voor de derde keer weer de fotografie verzorgen voor de folder van Ons Huis en wat was het weer een feestje om hieraan een bijdrage te mogen leveren!

Ons Huis in Reuver is een uniek bedrijf, waar print nog steeds een hele belangrijke rol speelt. Voor de derde keer mochten wij daarom ook voor de 'Mijn Huis' folder sfeervolle en professionele foto's maken om de huiselijke sfeer van Ons Huis over te brengen op de lezers.

 Bekijk de website van Ons Huis op www.onshuisreuver.nl (website is niet door ons verzorgd)

Service voor Bedrijven | webdesign

Service voor Bedrijven is een persoonlijk schoonmaakbedrijf waar kwaliteitsbewaking, open communicatie en het ontzorgen van hun cliënten hoog in het vaandel staan. Dit gevoel kwam dan ook direct bij ons over toen we het enthousiaste team van Service voor Bedrijven hebben mogen ontmoeten. 

Online was dit helaas niet terug te zien en dit is natuurlijk erg zonde. Na enkele prettige meetingen te hebben gehad met Sergio en Angelique mochten wij advies geven op het gebied van communicatie wat tot nieuwe cartoons met bijbehorende stijlbepaling heeft geleid. Deze hebben we vervolgens mogen doortrekken in een compleet nieuwe website. Hierin is alles aan ons toevertrouwd, van teksten en illustraties tot aan de fotografie en indeling van de website. 

De website is volledig responsive en na de eerste dag kreeg Service voor Bedrijven al een nieuwe aanvraag via de website! Bekijk de nieuwe website snel op www.servicevoorbedrijven.nl

 

Service voor Bedrijven | cartoons

Service voor Bedrijven is een persoonlijk schoonmaakbedrijf waar kwaliteitsbewaking, open communicatie en het ontzorgen van hun cliënten hoog in het vaandel staan. Dit gevoel kwam ook direct bij ons over toen we het team van Service voor Bedrijven hebben mogen ontmoeten. Maar hoe draag je dit gevoel over zonder dat je de kans krijgt om iemand te ontmoeten? 

Juist, Cartoons! Wij hebben een drietal cartoons mogen ontwikkelen voor Service voor Bedrijven, ieder met zijn eigen specialiteit. Sergio, Angelique en Thea waren meteen enthousiast over hun alter-ego. Op de nieuwe website van Service voor Bedrijven zijn ze dan ook niet te missen. 

Aan de hand van het social media plan wat wij voor hen hebben mogen ontwikkelen is ook naar voren gekomen om deze cartoons in te zetten op verschillende social media kanalen. Service voor Bedrijven onderscheidt zich nu op een unieke manier van andere schoonmaakbedrijven. De reacties op hun alter-ego's blijven sinds de lancering dan ook regelmatig binnenstromen! 

Beachparty Reuver 2015 | promotievideo

Beachparty Reuver (tot 2014 georganiseerd in Beesel) is al jarenlang een begrip in de gemeente Beesel. Op 7 en 8 augustus 2015 was het weer zover, dit keer met een 100% NL feest op de zaterdagavond. Feestbeesten uit de wijde omgeving bezochten massaal het evenement.

Appart Media werd gevraagd om verslag te doen van het weekend en een aftermovie te maken van de zaterdagavond, waar de populaire Nederlandse zanger Vinzzent de hoofdact was. Het resultaat was een beknopte video waarin de uitermate gezellige sfeer van de avond in beeld wordt gebracht.

 


Beelden Beesel | fotografie

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni op Landgoed 'De Berkenhut' exposeerden 24 nationale en internationale kunstenaars voor de 3e keer hun buitenbeelden. De kunstwerken waren uitsluitend beelden in een grote variatie van onderwerp, materiaal en formaat.

De kunstenaars kwamen uit België, Duitsland en Nederland en stonden garant voor hoge kwaliteit. De beeldenmakers lieten werk zien in het weelderige park dat voor 2 dagen veranderde in een beeldentuin. Een waar feest voor het oog. Wij lieten de kans natuurlijk niet schieten om deze bijzonder mooie beelden vast te leggen op foto.

 

JOnG MKB Limburg | fotografie

In de zomer van 2015 hield JOnG, een initiatief van MKB Limburg, een speciale bijeenkomst voor startende ondernemers bij de Innofabriek in Reuver.

Appart Media was aanwezig om deel te nemen aan de bijeenkomst en aan de hand van fotografie verslag te doen van de dag. Onze foto's verschenen later ook nog o.a. in Limburg Zaken en op de website van JOnG.

Loek Natuurlijk - Beelden Beesel | fotografie

In de zomer van 2015 werd Loek Natuurlijk gevraagd om voor Beelden Beesel het park aan te kleden met zijn sierlijke bloemstukken.

Vervolgens kregen wij de opdracht van Loek om zijn werk vast te leggen door middel van fotografie. De bloemstukken van Loek komen altijd goed tot hun recht op foto, maar de combinatie met de beelden maakt dit wel heel speciaal.

Ons Huis | interieur fotografie

Ons Huis in Reuver is een uniek bedrijf, waarbij print nog een grote rol speelt. Voor de ‘Mijn huis’ folder was het bedrijf voor een tweede keer op zoek naar sfeervolle, professionele foto’s om de huiselijke sfeer van de zaak over te brengen op lezers.

Appart Media mocht voor de tweede keer de fotografie verzorgen voor de folder van Ons Huis en heeft dus weer een belangrijke bijdrage geleverd aan een folder die in brievenbussen door heel Limburg is beland.

Bekijk de website van Ons Huis op www.onshuisreuver.nl (website is niet door ons verzorgd).


HRM Beats | webdesign

Stichting HRM Beats levert een positieve bijdrage aan HRM ontwikkelingen in het algemeen, en in Limburg in het bijzonder. Dit doen zij door activiteiten te organiseren voor en door HRM'ers, gericht op kennisdeling, kennisontwikkeling en netwerken. De stichting heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel.

De stichting wilde al vroeg voor een evenement in oktober 2015 een sterke website in de lucht hebben en nam daarom contact op met Appart Media. Wij verzorgden de volledige bouw van de website in een razendsnel tempo.

Woongoed 2-Duizend | fotografie

Met het project Zonnig-Limburg gaan tien Limburgse woningcorporaties gezamenlijk in 3 jaar tijd minimaal 3.000 huurwoningen voorzien van zonnepanelen. Woongoed 2-Duizend is één van deze woningcorporaties.

Appart Media kreeg van Woongoed 2-Duizend de opdracht om verslag te leggen van een feestelijke middag in Swalmen. De middag stond in het teken van de eerste woningen die werden voorzien van zonnepanelen.

Onze foto's zijn tevens verschenen op de website van Woongoed 2-Duizend en in andere media, zoals o.a. de Trompetter. 

 

Bouwbedrijf van den Borst | webdesign

Bouwbedrijf van den Borst wilde beter vindbaar zijn online, wat betekende dat ze toe waren aan een nieuwe website. De vindbaarheid moest omhoog, maar de website moest natuurlijk ook wat voor het oog bieden.

Appart Media bouwde een volledig responsive, Google friendly website waar de beelden van ambacht en het bouwproces de plek krijgen om te mogen spreken. 

Office Helden | webdesign

Office Helden, een jong administratiebureau gevestigd in Maastricht, was toe aan een frisse update van zijn website. Het bureau beschikte al over een zeer karakteristieke huisstijl dat meer aandacht verdiende dan in eerste instantie het geval was en wilde daar graag verandering in brengen.

Daarom hebben wij de huisstijl van Office Helden als uitgangspunt genomen bij het ontwerpen van de website. Het resultaat is een veel overzichtelijker geheel waar bezoekers veel sneller tot de benodigde informatie komen. Daarnaast hebben wij de bestaande illustraties van Office Helden vernieuwd en sterker geïntegreerd in de look & feel van de website.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier de nieuwe website van Office Helden.


All Kinds of Tattoo's & Hair | huisstijl

Appart Media heeft al verschillende opdrachten mogen uitvoeren voor All Kinds of Tattoo's & Hair op het gebied van huisstijl.

All Kinds of Tattoo's & Hair was uitgenodigd om als standhouder aanwezig te zijn tijdens een tattoo beurs en hadden iets nodig waarmee zij als geen ander zouden opvallen. Appart Media mocht nieuwe banners ontwerpen waar Erwin en Manuela van All Kinds of Tattoo's & Hair trots op konden zijn. Wij namen het werk van Erwin als uitgangspunt en goten deze in hun huisstijl.

Ook ontwierpen wij nieuwe afsprakenkaarten voor All Kinds of Tattoo's & Hair. Hiervoor wilden we een levendige combinatie maken met het kleurencontrast van de gekleurde inkt en de werkbank van Erwin.

Niek van Deuzen Groenverzorging | totaalconcept

Niek van Deuzen uit Beesel heeft een niet te ontkennen passie voor alles dat groen is. Als erkend boomtaxateur en boomveiligheidscontroleur dat in het hele land actief is, moeten zijn website en drukwerk natuurlijk wel zijn professionaliteit evenaren. Voor het 5-jarig jubileum van Niek van Deuzen Groenverzorging werd daarom groots ingezet op een nieuwe look.

We hebben de website voorzien van fotografie die de ruige kant van zijn werk laten zien, maar waar ook de persoonlijkheid van Niek in naar voren komt. Daarnaast verzorgden we drukwerk, waaronder de zeer bijzondere laser gesneden visitekaartjes. Er mag geen twijfel bestaan over het feit dat Niek nauw verbonden is met de natuur.

Motocross Beesel | fotografie

Appart Media sponsorde de crossclub uit Beesel op een creatieve manier. Namelijk in de vorm van professionele teamfoto's. 

BC Broekhin Examenstunt | logo en pr campagne

Bisschoppelijk College Broekhin is een middelbare school, gelegen te Roermond. Voor de jaarlijkse examenstunt die door studenten wordt georganiseerd, werd Appart Media gevraagd om een hip logo te ontwerpen. Het resultaat was een kleurrijk logo waar alle elementen van de examenstunt in terugkomen.

Vervolgens werden we gevraagd om het logo door te trekken in een hele huisstijl, welke terug moest komen in posters en banners. Wij ontwierpen deze met de grote festival posters als uitgangspunt.


Lenssen Fijnmetaal | fotografie

Lenssen Fijnmetaal, gevestigd in Reuver, was op zoek naar mooie foto's voor op de nieuwe website. Het bedrijf wilde graag foto's die de technische kant van het vakgebied belichten.

Naast de fotografie heeft Appart Media ook het nieuwe logo verzorgd van Lenssen Fijnmetaal. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.

Quality Food Marktzicht | menuborden animatie

Quality Food Marktzicht is een cafetaria in Reuver, waarbij kwaliteit van etenswaren en presentatie voorop staat. De nieuwe eigenaar van Quality Food Marktzicht wilde graag de presentatie van de etenswaren naar een nog hoger plan tillen.

Een belangrijk onderdeel van de vernieuwingen bij Quality Food Marktzicht is de presentatie van de etenswaren op de menuborden. Appart Media gebruikte de eerder verzorgde voedsel fotografie om pakkende animaties te maken voor op de menuborden. Inmiddels is ons werk te zien op de nieuwe digitale menuborden en hebben wij bijgedragen aan het nieuwe succes van de hamburgers.

 

Stomydo | instructievideo

Onbekommerd leven is wat iedereen het allerliefste wil. Met die gedachte is samen met dragers van een stoma gewerkt aan een nieuw en doeltreffend verzorgingsproduct: de Stomydo, een handzame douche waarmee gebruikers snel en gemakkelijk een stoma en omringende huid kunnen reinigen en verzorgen.

Om de werking van dit unieke, nieuwe product te presenteren, mocht Appart Media een instructie-/productvideo maken. De video wordt onder andere op de website getoond.

Voor meer informatie over Stomydo, bekijk de website.

 

Thijssen Emans | webdesign

Thijssen Emans & Co bv is sinds de oprichting in 1968 uitgegroeid van een handelsonderneming tot een veelomvattende hergebruikorganisatie. Zij staan garant voor de duurzaamheid van verschillende bedrijven door afvalstoffen weer te verwerken naar grondstoffen. Behoorlijk krachtig werk, dus. Daarom werd Appart Media gevraagd om een website te ontwerpen en bouwen die de kracht en kwaliteit van het bedrijf laat zien.

Het resultaat is een goed gestructureerde website die versterkt wordt met stoere foto's die het bedrijf recht doen. Aan de achterkant hebben wij een systeem gebouwd waarmee Thijssen Emans gemakkelijk spullen kan toevoegen aan de site, zodat deze kunnen worden verkocht. Daarnaast is er plaatst gemaakt om de nodige certificaten te tonen. Een ijzersterke site aan alle kanten. 

Bekijk de website op www.thijssen-emans.nl


Manon Mestrom | webdesign

Manon Mestrom is student aan de TMO Fashion Business School in Doorn. Haar website, waarop zij de laatste nieuwe fashion producten plaatst, krijgt bezoekers vanuit alle hoeken van de wereld en was toe aan wat vernieuwing.

Appart Media mocht de website van Manon Mestrom een redesign geven, waarmee zij zich weer wat beter van haar professionele kant kan laten zien.

Op het moment werkt Manon nog harder aan haar site dan ooit tevoren. Heb jij interesse in fashion? Neem dan zeker een kijkje op www.manonmestrom.com

Open Coffee Weert | totaalconcept

De bijeenkomsten van Open Coffee (OC) zijn wereldwijd een begrip onder ondernemers. Vrijwel iedere stad in Nederland kent haar eigen Open Coffee, maar OC Weert is toch wel één van de succesvolste in het zuiden van het land.

Omdat de bijeenkomsten in Weert zo succesvol zijn gebleken, heeft de organisatie ervoor gekozen om OC Weert om te dopen tot een stichting. Bij deze professionaliseringsslag hoort natuurlijk ook een nieuwe, professionele uitstraling en daar mochten wij hen van voorzien.

Appart Media ontwikkelde een gloednieuwe website waar de huisstijl volledig in is meegenomen. Daarnaast hebben we een banner en flyer ontworpen voor de grote onthulling van het nieuwe OC Weert concept.

Bekijk de website op www.oc-weert.nl

CARE I.D. | huisstijl

CARE I.D. richt zich als Human Capital Partner op de medische- en zorgsector. Het in Heerlen en Hendrik-Ido-Ambacht gevestigde bedrijf wil zich onderscheiden in de betrouwbaarheid van het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening op het gebied van interim en advies. 

Als nieuw bedrijf zocht CARE I.D. naar een logo en huisstijl waarin de kernwaarden en persoonlijkheid van het bedrijf op een creatieve manier zijn verwerkt. Het door ons ontworpen logo is geïnspireerd door het speciale DNA van CARE I.D. en weergeeft het onderscheidend vermogen, grensverleggende insteek en de verbindende rol van het bedrijf.

Het logo heeft gediend als uitgangspunt voor de gehele huisstijl, welke uiteraard met het logo matcht qua look & feel.

Woongoed 2-Duizend | fotografie

Voor het Goed Wonen blad van Woongoed 2-Duizend, een woonstichting gevestigd in Reuver, heeft Appart Media fotografie verzorgd. De foto's zijn genomen in Echt, waar de bouw van nieuwe appartementen en groepswoningen plaatsvindt onder de projectnaam LTS Echt. 

Het Goed Wonen blad wordt verstrekt aan alle klanten van Woongoed 2-Duizend, wat betekent dat het werk van Appart Media een behoorlijk bereik heeft.

Meer informatie over dit specifieke project is te vinden op: https://www.facebook.com/LTSECHT


VVD Sittard-Geleen | campagneposter

Guiseppe Noteborn, lid van de VVD Sittard-Geleen, heeft zich in 2015 verkiesbaar gesteld voor de Waterschapsverkiezingen en Provinciale Statenverkiezingen.

Appart Media heeft zijn verkiezingsposter ontworpen en hiermee gezorgd voor een professionele presentatie van Guiseppe.

Woongoed 2-Duizend | fotografie

Voor een nieuwe editie van het Goed Wonen blad van Woongoed 2-Duizend, een woonstichting gevestigd in Reuver, heeft Appart Media nogmaals de fotografie mogen verzorgen.

Woongoed 2-Duizend wilde graag de technische dienst laten zien in een nieuw jasje. Het resultaat is een reeks sfeervolle foto's waar beide partijen trots op mogen zijn.

Woongoed 2-Duizend | fotografie

Woongoed 2-Duizend, een woonstichting gevestigd in Reuver, was op zoek naar een manier om nieuw leven te blazen in hun bestaande website. Appart Media heeft de foto's verzorgd die de brede doelgroep van de stichting in beeld brengen.

Met de nieuwe foto's op de website komt het concept van Woongoed 2-Duizend nog duidelijker tot zijn recht, namelijk "Goed Wonen is Goed Leven".

Bekijk de website op www.woongoed2-d.nl (website is niet door Appart Media verzorgd)

BC Broekhin | poster design

Bisschoppelijk College Broekhin is een middelbare school, gelegen te Roermond. Naast het aanbieden van inhoudelijk goed onderwijs is één van de doelen het overbrengen van die normen en waarden die belangrijk zijn voor een evenwichtige, positieve ontwikkeling van jongeren in de maatschappij. 

Ter promotie van de BC Broekhin open dag in 2015 heeft Appart Media een poster ontworpen die bij veel basisscholen in de omgeving van Roermond werd opgehangen. Wij hebben zowel de fotografie als het ontwerp van de poster op ons genomen. Het resultaat is een aansprekende poster die inspeelt op het idee dat jongeren alles kunnen worden wat ze maar willen, en hun dromen waar kunnen maken.


Frituur 't Dörp | menuborden

De nieuw geopende Frituur 't Dörp in Beesel was op zoek naar professioneel ontworpen menuborden. De zaak zelf straalt veel luxe uit en de gerbuikte apparatuur is behoorlijk modern. Toch wilde de frituur trouw blijven aan haar naam en laten zien dat het veel waarde hecht aan de cultuur van Beesel.

Wij ontwierpen de menuborden met de cultuur van Beesel als uitgangspunt. Het gebruik van verschillende Beeselse monumenten en natuurlijk de draak van Beesel, laat zien dat de frituur duidelijk in verbinding staat met haar cultuurrijke omgeving.

ik ben ZZP | totaalconcept

Door de financiële crisis zijn veel bedrijven gedwongen om op personeel te bezuinigen, wat ertoe heeft geleid dat er een enorme groep ZZP’ers is ontstaan. Hoewel ZZP’ers ook begrijpen dat een visuele identiteit belangrijk is, hebben zij vaak niet het geld om dure websites, logo’s en huisstijlen te kunnen betalen.

Met ik ben ZZP spelen wij in op de specifieke wensen van deze groep en ontzorgen wij ZZP’ers, zodat zij bezig kunnen blijven met ondernemen.

Voor de lancering van ik ben ZZP hebben wij een website ontwikkeld waarop geïnteresseerden alle informatie kunnen vinden over het concept. Hier treffen bezoekers ook een promotievideo die getoond is tijdens de grote lancering tijdens Open Coffee Weert.

Natuurlijk hebben wij ook een Facebook pagina opgericht voor ik ben ZZP en is deze ingericht volgens de huisstijl van ik ben ZZP.

Bekijk de website van ik ben ZZP op www.ik-ben-zzp.nl om meer te weten te komen over ons nieuwe concept.

Appart Media | kerstkaart 2014

Om onze cliënten nog een extra blijk van waardering te geven en het gevoel van de Appart Family te benadrukken, heeft Appart Media voor Kerstmis 2014 een unieke kerstkaart gemaakt. Gedurende de twee weken voorafgaand aan Kerstmis hebben wij via onze Facebook pagina voorproefjes gegeven van de kaart.

Aan de hand van extreme tegenstellingen hebben wij met de kerstkaart duidelijk gemaakt waar wij als bedrijf in geloven en waar wij voor staan. Het eindproduct was een zeer unieke kaart met veel karakter. Deze is in de week voor Kerstmis verspreid onder cliënten en relaties. 

Ons Huis | interieur fotografie

Ons Huis in Reuver biedt een grote collectie woonmeubelen, zoals eethoeken, kasten, relaxfauteuils, salontafels en zitmeubelen. Zowel klassiek, landelijk als romantisch, voor elk wat wils.

Toen een van hun klanten besloot een volledige woonkamer aan producten van Ons Huis te kopen, kreeg het bedrijf een unieke kans om in de praktijk te laten zien hoe hun producten een woonkamer tot leven brengen.

Voor de fotografie hiervan werd Appart Media ingeschakeld. Wij namen foto's in het huis van de klant en bewerkten deze, zodat de sfeervolle kamer volledig tot zijn recht kwam.


ik ben ZZP | promotievideo

Door de financiële crisis zijn veel bedrijven gedwongen om op personeel te bezuinigen, wat ertoe heeft geleid dat er een enorme groep ZZP’ers is ontstaan. Hoewel ZZP’ers ook begrijpen dat een visuele identiteit belangrijk is, hebben zij vaak niet het geld om dure websites, logo’s en huisstijlen te kunnen betalen.

Met ik ben ZZP spelen wij in op de specifieke wensen van deze groep en ontzorgen wij ZZP’ers, zodat zij bezig kunnen blijven met ondernemen.

Om de het aanbod van ik ben ZZP onder de aandacht te brengen, hebben we in eerste instantie een promotievideo gemaakt met Emma als hoofdpersoon. Hierin wordt duidelijk waar ZZP'ers tegenaan lopen en hoe ik ben ZZP hen ontzorgt.

In deze tweede video van ik ben ZZP leggen wij uit hoe het concept tot stand is gekomen en laten wij het proces zien dat heeft geleid tot wat er nu staat. Met name door de medewerking van een aantal ZZP'ers is de video een daverend succes geworden.

 

 

 

 

 

 

All Kinds of Tattoo's & Hair | webdesign

All Kinds of Tattoo's & Hair is een zaak die een unieke combinatie maakt tussen een tattoo shop en een haarsalon. All Kinds of Tattoo's & Hair wilde dat de duidelijk unieke stijl van de zaak ook terugkwam in de website. Het resultaat is een website met een duidelijke stijl die het imago van de shop/salon versterkt.

Volleybalvereniging Hovoc | fotografie

Hovoc is een volleybalvereniging in Horst. De vereniging was op zoek naar een partij die het dames 1 team op een leuke manier op de foto kon zetten en heeft daarvoor Appart Media benaderd.

De foto's zijn door Hovoc gebruikt in het eigen volleybal krantje, op de website en op Facebook.

Loek Natuurlijk | online branding

Loek Natuurlijk is een bloemenzaak in het hartje van Reuver, in 2014 gestart met een frisse blik op de toekomst. Een winkel met zo'n kleurenpracht kan niet zonder bijpassende website. De combinatie van strak, vlot en de natuurlijke ‘touch’, is nu ook terug te vinden op het web.

Naast het ontwerpen en bouwen van de website, heeft Appart Media ook de fotografie verzorgd, hebben wij een bedrijfsvideo gemaakt en zorgen we ervoor dat Loek Natuurlijk online net zo populair is als in het dorp. 

 


Manon Mestrom | logo redesign

Manon Mestrom is student aan de TMO Fashion Business School in Doorn. Haar website, waarop zij de laatste nieuwe fashion producten plaatst, krijgt bezoekers vanuit alle hoeken van de wereld en was toe aan wat vernieuwing.

Appart Media mocht al de website van Manon Mestrom een redesign geven en werd nu gevraagd om haar logo opnieuw te ontwerpen. Wij verwerkten het stijlvolle karakter van Manon en haar fashion blog in haar nieuwe logo en zorgden dat deze qua professionele uitstraling met elkaar matchen.

Heb jij interesse in fashion? Neem dan zeker een kijkje op www.manonmestrom.com

Bosje Bloemen | webdesign

De authentieke bloemenzaak uit Maasniel vroeg om onze hulp. Ze wilden naast hun winkel ook digitaal op de kaart te vinden zijn, aangezien dit in de meeste gevallen zorgt voor meer naamsbekendheid. Na de lancering hebben ze al van meerdere klanten gehoord dat ze hen via de site hebben gevonden. Missie geslaagd dus!

Pictio Aardrijkskunde | app design

Om ervoor te zorgen dat de leerlingen van nu niets te kort komen op het gebied van leren en technologie, werd door ons het design gemaakt van de Pictio Aardrijkskunde App. Ook zorgden we voor aanvulling op de inhoud en gebruiksvriendelijkheid van de app.

Webkalf ICT Services | logo design

De eigenaar van Webkalf was toe aan een re-design van zijn logo. Omdat we de naam niet tekort wilden doen, hebben we deze ook in het design verwerkt.


Camping to Book | logo design

Een vakantie-entertainment groep die zich heeft verspreid over een twintigtal campings in Italië, kwam met het idee om drie websites uit te zetten. Camping, Bus en Apartment to book.com. Op deze sites kunnen toeristen, voornamelijk met kinderen hun ideale verblijf uitzoeken. Deze zijn volledig ingericht om heerlijk samen tot rust te komen. De stijl van de groep en het concept van deze websites hebben we afgebeeld in de logo’s.

Bus to Book | logo design

Een vakantie-entertainment groep die zich heeft verspreid over een twintigtal campings in Italië, kwam met het idee om drie websites uit te zetten. Camping, Bus en Apartment to book.com. Op deze sites kunnen toeristen, voornamelijk met kinderen hun ideale verblijf uitzoeken. Deze zijn volledig ingericht om heerlijk samen tot rust te komen. De stijl van de groep en het concept van deze websites hebben we afgebeeld in de logo’s.

Apartment to Book | logo design

Een vakantie-entertainment groep die zich heeft verspreid over een twintigtal campings in Italië, kwam met het idee om drie websites uit te zetten. Camping, Bus en Apartment to book.com. Op deze sites kunnen toeristen, voornamelijk met kinderen hun ideale verblijf uitzoeken. Deze zijn volledig ingericht om heerlijk samen tot rust te komen. De stijl van de groep en het concept van deze websites hebben we afgebeeld in de logo’s.

Akzo Nobel | HR presentatie

Akzo Nobel maakte gebruik van onze expertise. We realiseerden een presentatie die te zien was binnen de afdeling HR, deze sloeg zo aan dat de presentatie ook intern te zien was op hun eigen video kanaal.

Een boodschap overbrengen lijkt vaak gemakkelijker dan het is. Tegenwoordig zien we dat mensen wel waarde hechten aan een goede, duidelijke boodschap, maar dat die boodschap pas echt interessant wordt wanneer het goed wordt gepresenteerd. Storytelling is hier een belangrijk aspect van. 


TC Ruiver | poster design

Om het tennistoernooi van TC RUIVER te promoten werd ons gevraagd een poster te maken die zowel speels als karakteristiek was.

Rob & Baer’s Kunst Expo | uitnodiging

Waar kunst is moeten mensen zijn. Om deze mensen op de juiste tijd en plek te krijgen maakten we de uitnodiging. Het werk van Rob en Baer kwam duidelijk naar voren en moest de kijker inspireren en triggeren om te komen.

Colosseum Films | logo design

Colosseum Films is een internationaal filmproductiebureau waar regisseurs, producers, camera mensen, et cetera samen komen om een bepaald project te verwezenlijken. Voor deze onderneming verzorgden we het logo design.

Bekijk de website van Colosseum Films op www.colosseum-films.com (site is niet door ons verzorgd)

Emirates to Book | logo design

De bedenker van Camping, Bus, en Apartment to book.com, kwam later ook met Emirates to Book.com. Omdat een relatie van hem een aantal hotels bezit in de Verenigde Arabische Emiraten, sloot zijn idee hier naadloos op aan. We hebben de klasse uit dit werelddeel door vertaald in het logo en dit viel erg in de smaak.


Revoc/VCB Vaderdagtoernooi | outdoor banner

Het bezoekersaantal van het Vaderdag Toernooi had een zetje nodig. Om de aandacht van de doelgroep te trekken maakten we gebruik van een iets andere opzet. Dit viel erg in de smaak.

Wintour | mascotte roll-up banner

Wintour tilt het entertainment op vele campings in Italië naar een hoger level. Hun animatieteams staan bekend in de hele regio en de kids zijn er dol op. Omdat de leeuw terugkomt in hun logo, hebben we deze uitgewerkt tot een mascotte. Leonard the Lion is zijn naam. Ideaal voor reclame-uitingen.

Loek Natuurlijk | kerstkaart design

Loek Natuurlijk is een bloemenzaak in het hartje van Reuver. In november 2014 zijn Loek Natuurlijk en Brasserie de Vertraging een samenwerking aangegaan om een prachtige kerstshow neer te zetten, waarbij de bloemen van Loek Natuurlijk centraal stonden. In eerste instantie zou de kerstkaart geprint worden om de sfeer neer te zetten en mensen uit te nodigen om van de show te komen genieten. Wij adviseerden Loek om de kaart ook digitaal te verspreiden, gekoppeld aan een winactie. Dit bleek na enkele dagen al een enorm succes te zijn.

Ons Huis | interieur fotografie

Ons Huis in Reuver is een uniek bedrijf waarbij print nog een grote rol speelt. Voor de ‘Mijn huis’ folder was het bedrijf op zoek naar sfeervolle, professionele foto’s om de identiteit van de zaak over te brengen op lezers. Appart Media heeft de fotografie verzorgd voor de folder van Ons Huis en heeft dus een belangrijke bijdrage geleverd aan een folder die in 100.000 Limburgse brievenbussen is beland.


Spieren voor Spieren | benefietactie

Op 25 oktober 2014 heeft Spieren voor Spieren een evenement neergezet genaamd ‘Wintertijd Challenge’. Door het hele land werden sportieve evenementen georganiseerd om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen spierziekten. Ook Appart Media heeft een bijdrage geleverd aan Spieren voor Spieren.

Om mee te doen aan de 'Wintertijd Challenge' heeft Appart Media een eigen evenement met een superhelden thema georganiseerd bij Basisschool de Triolier in Reuver. Voorafgaand is , in samenwerking met Commit Freerunning en Cinecult, een video gemaakt om het evenement te promoten.

Op de dag zelf werd een ware superheldenshow gepresenteerd en was er voor de jongeren de mogelijkheid om zich digitaal te laten omtoveren tot superhelden. Daarna was er voor de oudere doelgroep de mogelijkheid om in Sporthal de Schans een bijdrage te leveren aan het Bubble Soccer Toernooi, waarvoor Appart Media de poster en flyer heeft ontworpen.

De volledige opbrengsten zijn gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren en met het evenement heeft Appart Media duidelijk gemaakt dat iedereen, groot of klein, een echte superheld kan zijn.

BC Broekhin | app design

Bisschoppelijk College Broekhin is een middelbare school, gelegen te Roermond. Naast het aanbieden van inhoudelijk goed onderwijs is een van de doelen het overbrengen van die normen en waarden die belangrijk zijn voor een evenwichtige, positieve ontwikkeling van jongeren in de maatschappij. 

Voor de BC Broekhin open dag in 2014 heeft Appart Media een webapplicatie ontwikkeld, waarmee toekomstige studenten en ouders gemakkelijker wegwijs werden. Doordat de applicatie in de standaard webbrowsers functioneerde, was het niet beperkt tot een bepaalde soort tablet/telefoon en was het ook op de computer te bekijken.

Miss Pepper | illustratie

Dit dynamische duo, bestaande uit Carla van der Linden en Patricia Linders, is gespecialiseerd in management ondersteuning. Een gedreven en enthousiast bureau waar persoonlijk contact en aandacht voor wensen en behoeften van de klant uiterst belangrijk zijn. Miss Pepper bemiddelt voor zowel vaste als tijdelijke banen.

Appart Media heeft illustraties geleverd voor o.a. de website van Miss Pepper. Deze unieke illustraties laten de persoonlijkheid zien van het bedrijf en natuurlijk ook het duo dat erachter zit.

Wintour | T-shirt design

Wintour tilt het entertainment op vele campings in Italië naar een hoger level. Hun animatieteams staan bekend in de hele regio en de kids zijn er dol op. Om het nieuwe seizoen met een frisse look in te gaan, werd besloten een nieuw t-shirt te laten ontwerpen.

Appart Media heeft het design geleverd voor de nieuwe Wintour t-shirt. Met het nieuwe ontwerp wil Wintour wat meer awareness creëren en fans de mogelijkheid geven om met een eigen Wintour shirt te pronken.


Quality Food Marktzicht | voedsel fotografie

Quality Food Marktzicht is een cafetaria in Reuver, waarbij kwaliteit van etenswaren en presentatie voorop staat. De nieuwe eigenaar van Quality Food Marktzicht wilde graag de presentatie van de etenswaren naar een nog hoger plan tillen.

Hiervoor heeft Appart Media fotografie verzorgd van enkele etenswaren. Deze foto’s zijn vervolgens gebruikt voor een stoepbord en nieuwe menuborden.

AgroLingua | illustratie

AgroLingua is een vertaalcommunity voor de agro- en foodsector die onlangs een boek heeft uitgebracht, genaamd TOK to me, or Talk to me – Taalanakdotes op de werkvloer. In het 92-pagina’s tellende boek, geschreven door Vera Dings, worden lezers meegenomen op (ver-)taalreis en worden ze langs alle (ver-)taalperikelen gevoerd.

Appart Media heeft de illustraties verzorgd die in het boek voorkomen. Het idee achter de illustraties is het visueel maken van de grappige vertaalfouten die kunnen worden gemaakt in de agro- en foodsector.

Lenssen Fijnmetaal | logo restyle

Lenssen Fijnmetaal, gevestigd in Reuver, was op zoek naar een update van het bedrijfslogo. Omdat het oude logo veel betekenis had voor het bedrijf, was het belangrijk om de essentie ervan intact te houden.

Appart Media heeft het logo een ruimtelijkere presentatie gegeven wat ervoor zorgt dat het karakter van het logo intact blijft, maar het toch wat levendiger oogt.

Naast logo design heeft Appart Media ook de fotografie verzorgd voor de nieuwe website van Lenssen Fijnmetaal. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.

Hout Import Reuver | product folder

Hout Import Reuver is een leverancier van plaatmaterialen in Limburg, Brabant en Gelderland met een groot klantenbestand en gerenommeerde dealerschappen.

Voor de nieuwste folder werd Appart Media ingeschakeld. De folder wordt gekenmerkt door een strakke, overzichtelijke lay-out en technisch sterke fotografie.

Naast het werk aan de folder heeft Appart Media ook mogen werken aan het logo van Hout Import Reuver. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.


Hout Import Reuver | logo restyle

Hout Import Reuver is een leverancier van plaatmaterialen in Limburg, Brabant en Gelderland met een groot klantenbestand en gerenommeerde dealerschappen. Appart Media werd ingeschakeld om een spoedklus te leveren, namelijk het vernieuwen van het Hout Import Reuver logo.

Wij gaven het oude logo een moderne wending door het driedimensionaal te maken en kleuren aan te passen, zodat het echt een logo is van deze tijd en toch trouw blijft aan het originele ontwerp. 

Naast het werk aan het logo heeft Appart Media ook mogen werken aan de folder van Hout Import Reuver. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.

Sjoerd & Stan | fotografie

Sjoerd en Stan komen uit een familie met een hoveniers achtergrond. Zij wilden graag hun moeder verrassen met een aantal mooie foto's en wij wilden hen graag hierbij assisteren.

De fotoshoot vond plaats op een mooie zomerse dag, wat resulteerde in bijzonder sfeervolle foto's. De moeder van Sjoerd en Stan was uitermate tevreden met het eindresultaat.

Open Coffee Weert | promotievideo

De netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Weert zijn in de omgeving van Weert een begrip geworden. In april 2015 heeft de stichting een enorme professionaliseringsslag gemaakt en deze wilde de organisatie van Open Coffee Weert nog eens benadrukken met een professionele promotievideo.

Als partner van Open Coffee Weert, heeft Appart Media de video geproduceerd. Het doel van de promotievideo was het overbrengen van het 'OCW-gevoel' en de kijker laten zien wat Open Coffee Weert tot een van de gezelligste en warmste netwerkbijeenkomsten in de omgeving maakt.

Voor meer informatie over Open Coffee Weert, bekijk de website.

 

Ewals Cargo - Rick Reijnders | illustratie

Rick liep stage bij Ewals Cargo Care en had als opdracht meegekregen om de transport in Roemenië in kaart te brengen. 

Appart Media werd gevraagd om een leuke visual te ontwerpen dat in één keer duidelijk maakte waar het stageverslag om ging. Het resultaat is een illustratie waar inderdaad alle inhoudelijke aspecten van het verslag in terug komen.


 

TOP