logo

Social Media

Je bent op de juiste plek! Vind hier alles over wat wij allemaal voor jou op social media gebied kunnen betekenen #AWESOME!

Google Partner

Appart Media wordt door Google erkend als zakenpartner en mag onderstaande badge vermelden. Wij hebben deze status gekregen omdat wij voldoen aan alle benodigde vereisten. Zo zijn onze medewerkers gecertificeerde AdWords-professionals en voldoen wij aan alle voorwaarden om professionele Google campagnes op te zetten, te optimaliseren en te analyseren. Alle Google campagnes voor opdrachtgevers worden opgezet en geanalyseerd waarbij wij altijd gebruik kunnen maken van de laatste kennis binnen Google.

Ben jij nieuwsgierig naar onze kennis en kunde?
Neem dan meteen contact met ons op!

Een beetje Appart maar vooral heel sociaal!

Jouw doelgroep is je 'swipe en unlock' tot succes. Met slim gebruik van je social media kun jij je doelgroep aanspreken, binden en verleiden. Het mooie van social media is dat het zeer geschikt is om specifieke boodschappen over te brengen op afgebakende doelgroepen. Wij helpen bij het ontwerpen en beheren van social media activiteiten en bepalen voor jou de beste social media strategie. Niet zo bevlogen met social media? Wij stomen je helemaal klaar in een actieve training.

Welke vriend of vriendin ben jij?

We mogen niet vergeten dat we nog steeds social media gebruiken om ons sociale netwerk te onderhouden. Ook al lijkt dit soms niet zo door alle reclame, fail compilaties, deel en winacties en andere tijdlijn vullende content. Als organisatie moet je daarom ook van toegevoegde waarde zijn in dat hele lijstje. Wij zorgen ervoor dat jij een unieke, gave, verrassende, waardevolle vriend of vriendin wordt door middel van een uitgebreide analyse en plan van aanpak.

• Opvallen in massa
• Relevant voor je publiek
• Waardevol voor je publiek
• Communiceren als een vriend

Wat is sociaal correct?

De een heeft er wat meer affiniteit mee dan de ander maar iedereen zal moeten leren hoe je sociaal correct en effectief bent. Denk maar aan profvoetballers of ieder ander beroep die vaak in de spotlight staan, ze krijgen allemaal training. Hoe ga je je opstellen op social media, hoe ga je ergens op reageren en wat moet je vooral niet doen. Alle onderwerpen worden door onze social media expert Max behandelt in onze social media training!

• Actieve training
• Praktijk en theorie gecombineerd
• Wordt ook social media expert
• Altijd up-to-date en meteen toepasbaar

Een greep uit onze family

Ieder business probleem of vraagstuk is anders. Voor onze cliënten creëren we dan ook heel diverse campagnes en oplossingen. Dit kan variëren van logo's en huisstijlen tot websites, van video's tot interactieve 360 graden fotografie, social media campagnes en Google campagnes, van online platformen tot apps, fysieke belevingen en trainingen.

Bekijk ons portfolio

Maar dat is nog niet alles..

Wij kunnen nog veel meer betekenen voor jouw bedrijf. Voor de volgende onderdelen kun je ons namelijk ook inzetten!

Social Media
Webdesign
Marketing
Communicatie


bekijk hier onze website!

Let's meet!

Wil je even sparren over een idee, campagne of heb je een business probleem of vraagstuk? Ben je op zoek naar een samenwerking of heb je gewoon zin in een Appart bakje koffie? Neem contact op met onze Creative Director:

Paul Cremers
085 - 890 00 62