logo

Marketing

Je bent op de juiste plek! Vind hier alles over wat wij allemaal voor jou op marketing gebied kunnen betekenen. Online én offline!

Google Partner

Appart Media wordt door Google erkend als zakenpartner en mag onderstaande badge vermelden. Wij hebben deze status gekregen omdat wij voldoen aan alle benodigde vereisten. Zo zijn onze medewerkers gecertificeerde AdWords-professionals en voldoen wij aan alle voorwaarden om professionele Google campagnes op te zetten, te optimaliseren en te analyseren. Alle Google campagnes voor opdrachtgevers worden opgezet en geanalyseerd waarbij wij altijd gebruik kunnen maken van de laatste kennis binnen Google.

Ben jij nieuwsgierig naar onze kennis en kunde?
Neem dan meteen contact met ons op!

"I love it when a plan comes together"

Hannibal had geen ongelijk. Een goed plan levert het beste resultaat op. Ook al begint Appart Media met een 'A', mogen we ons helaas niet het A-team noemen. Maar wij gaan wel zo te werk als wij marketingstrategieën bepalen. We hebben een strateeg, we hebben een techneut die de strategieën verwerkt in de middelen, we hebben een regelneef die daadwerkelijk alles uitzet en we hebben een piloot die het hele proces navigeert. Wij proberen wel zonder explosies te werken.

Samen strategisch sterk!

De juiste zetten bepalen wij samen met jou. Alle activiteiten moeten voldoen aan jouw doelstellingen. Doordat wij onze expertises en jouw ambities bundelen zijn wij samen strategisch sterk.

• Behalen van doelstelling
• Behouden van de focus
• Samen innoveren, samen presteren

Spot on!

Opvallen. Dat is een punt op de horizon die wij niet uit het oog verliezen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat naast een sterke marketingstrategie ook sterke uitingen geboren worden. We bedenken het niet alleen voor jou, maar realiseren het ook. Want als jij positief opvalt, hebben wij onze missie voltooid.

• Ontstijgen van concurrentie
• Word goeroe in jouw branche
• Opvallen is een keuze, geen toevallige uitkomst

Een greep uit onze family

Ieder business probleem of vraagstuk is anders. Voor onze cliënten creëren we dan ook heel diverse campagnes en oplossingen. Dit kan variëren van logo's en huisstijlen tot websites, van video's tot interactieve 360 graden fotografie, social media campagnes en Google campagnes, van online platformen tot apps, fysieke belevingen en trainingen.

Bekijk ons portfolio

Maar dat is nog niet alles..

Wij kunnen nog veel meer betekenen voor jouw bedrijf. Voor de volgende onderdelen kun je ons namelijk ook inzetten!

Social Media
Webdesign
Marketing
Communicatie


bekijk hier onze website!

Let's meet!

Wil je even sparren over een idee, campagne of heb je een business probleem of vraagstuk? Ben je op zoek naar een samenwerking of heb je gewoon zin in een Appart bakje koffie? Neem contact op met onze Creative Director:

Paul Cremers
085 - 890 00 62