logo

Communicatie

Je bent op de juiste plek! Vind hier alles over wat wij allemaal voor jou op communicatie gebied kunnen betekenen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt..

Google Partner

Appart Media wordt door Google erkend als zakenpartner en mag onderstaande badge vermelden. Wij hebben deze status gekregen omdat wij voldoen aan alle benodigde vereisten. Zo zijn onze medewerkers gecertificeerde AdWords-professionals en voldoen wij aan alle voorwaarden om professionele Google campagnes op te zetten, te optimaliseren en te analyseren. Alle Google campagnes voor opdrachtgevers worden opgezet en geanalyseerd waarbij wij altijd gebruik kunnen maken van de laatste kennis binnen Google.

Ben jij nieuwsgierig naar onze kennis en kunde?
Neem dan meteen contact met ons op!

Wij communiceren graag met jou!

"Het moet communiceren!". Dat klopt, maar weet je ook hoe? Wij vertellen jouw verhaal, zoals het bedoeld is: duidelijk, recht voor de raap en verrassend. Jouw verhaal wordt niet vanuit één toren geroepen, wij verspreiden jouw verhaal via alle torens; groot, klein, dik, dun. Oftewel: crossmediaal.

Online of offline communicatie?

Moeten we meer online communiceren? Of moeten we toch meer offline communiceren? Het maakt niet uit, zolang je verhaal verteld wordt op de juiste plekken. Wij vinden precies die plekken waar jouw doelgroep zit en vertellen dan jouw verhaal met volle kracht.

✓ Overal jouw verhaal
✓ Online en offline sluiten naadloos aan
✓ Vind de plekken waar jouw doelgroep zit

Krachten bundelen.. het beste van beide werelden

Om jouw verhaal crossmediaal te verspreiden bundelen wij dagelijks onze krachten. Het beste van de communicatie wereld en de ICT wereld komt samen om de ultieme communicatie-uitingen te realiseren.

✓ Crossmediale aanpak
✓ Technisch creatief
✓ Recht voor de raap
✓ Duidelijk en verrassend

Een greep uit onze family

Ieder business probleem of vraagstuk is anders. Voor onze cliënten creëren we dan ook heel diverse campagnes en oplossingen. Dit kan variëren van logo's en huisstijlen tot websites, van video's tot interactieve 360 graden fotografie, social media campagnes en Google campagnes, van online platformen tot apps, fysieke belevingen en trainingen.

Bekijk ons portfolio

Maar dat is nog niet alles..

Wij kunnen nog veel meer betekenen voor jouw bedrijf. Voor de volgende onderdelen kun je ons namelijk ook inzetten!

Social Media
Webdesign
Marketing
Communicatie


bekijk hier onze website!

Let's meet!

Wil je even sparren over een idee, campagne of heb je een business probleem of vraagstuk? Ben je op zoek naar een samenwerking of heb je gewoon zin in een Appart bakje koffie? Neem contact op met onze Creative Director:

Paul Cremers
085 - 890 00 62